Način upotrebe sode bikarbone

Sodu bikarbonu koristimo za liječenje oralno, kupka, klistir i za kućnu uporabu. Za liječenje obvezno koristiti farmaceutsku sodu, a za kućnu upotrebu onu koju možete kupiti u trgovini. Pijte je svaki dan 2 puta dnevno ujutro i uvečer na prazan želudac pomiješanu s vodom. Preporučuje se destilirana voda.


Još je djelotvornije ako svaki dan pijete sodu bikarbonu pomiješanu s jabučnim octom ili s svježe iscijeđenim limunovim sokom. Ovo će te pripremiti na slijedeći način. Dvije žlice jabučnog octa ili dvije žlice svježe iscijeđenog limunskog soka pomiješati sa pola male žličice sode bikarbone. Pričekajte da zapijeni i nakon što pjena opadne ulijte vode i popijte.

Ako je limun prskan sa pesticidima stavite u 2 dcl kipuće vode šaku soli i 5-6 jušnih žlica octa. Kad se voda ohladi u nju staviti limune 24 sata i dobro isprati. Ako se radi o težim bolestima pa čak i o raku pomiješajte sodu sa crnom melasom, javorovim sirupom ili medom. Ovaj tretman liječenja traje od 7-14 dana.

CRNA MELASA – Pomiješati po jednu malu kašičice melase i sode bikarbone u čaši vode i piti jedanput dnevno.

JAVOROV SIRUP – Pomiješati javorov sirup i sodu bikarbonu u omjeru 3 naprema 1. Zagrijavati na laganoj vatri i miješati. Kad se zapijeni skinuti, uliti u bocu i čuvati u hladnjaku. Pije se jedna mala žličica dnevno.

MED – Isto kao i za javorov sirup.

KLISTIRANJE – Na 1 litru vode staviti nekoliko žlica sode.

KUPKA – Protiv zračenja i djelovanja kemoterapije, u toplu kupku staviti 2,5 kg sode i 1,5 kg soli. Izvlači uran i ostale teške metale.

UMOR, NAPETOST MIŠIĆA, SKIDANJE MRTVIH STANICA KOŽE – U toplu kadu staviti jednu šalicu sode. Skinuti će mrtvi dio kožnih stanica i ostaviti svijetlu i mladu kožu.

BRADAVICE – Na vlažnu nakvašenu bradavicu lagano utrljati sodu. Ovaj postupak ponavljati češće.

GRIPA – Za prvi dan doza je pola male kašičice u čaši vode koju pijete 6 puta dnevnu u razmaku od 2 sata. Za drugi dan pijete 4 doze dnevno u razmaku od 2 sata. Treći dan pije se dvije doze po jedna ujutro i uvečer. Četvrti dan nastaviti s dvije doze.

MOKRAĆNI MJEHUR – Staviti jednu žličicu sode bikarbone u čašu vode pa piti dvije čaše zaredom tri puta dnevno, znači 6 čaša. Ovako piti prvih sedam dana. Drugi tjedan isto samo piti 2 puta dnevno. Treći tjedan isto samo piti jedan put dnevno. Ne koristiti ovo više od 21 dan.

RAK PROSTATE I KOSTIJU – Pomiješati po jednu žličicu sode i melase u čaši vode i piti 4 dana zaredom po jednu čašu dnevno. Peti dan isti omjer mješavine piti 2 puta dnevno. Od 6-11 dana pomiješati po dvije male žličice melase i sode bikarbone i piti 2 puta dnevno.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi